13.8.11

56 - Lagi

Saya nak menulis. Lagi.

10 Comments:

At 8/9/11 7:54 PM , Blogger Outsiderz said...

sejak 2tahun lalu aku sering kesini
mengharap...kau menulis lagi..

teruskan...

 
At 14/10/11 2:51 PM , Blogger petiais said...

tulis lah, penat tunggu ni

 
At 19/10/11 7:38 PM , Blogger - - said...

akhirnya.

 
At 25/10/11 7:04 PM , Blogger my alter ego said...

saya nak baca lagi...=)

 
At 5/12/11 5:08 PM , Anonymous Anonymous said...

menulis di sini adalah bagai memenuhkan muzium diri, satu hari nanti, yg entah bila, kita atau anak cucu akan datang semula melihat artifak...ia menjadi berharga bila masa jauh beredar.

Lope @ thelope.wordpress

 
At 26/12/11 2:22 AM , Anonymous Anonymous said...

Kami di sini merindui kamu..segera kembali..

 
At 17/4/12 9:53 PM , Blogger HanEm Manje said...

Assalamualaikum....

Hello....

This afternoon i saw u belek the blog...ur blog...kan? Cuz the minute i saw kuncihilang i now its urs....

Anyway, i decided to spent some times reading ur posts...sukee! N interesting sangat! Plus cerite no37 tu tak habis lagi kan? Ke dah? Adehs..confius...

Haha..ok ok...i think...kamu ni mmg org yg suke menulis kan? Diary kerja2012 pun dah hampir penuh....walhal,sy punye is still empty...u can hav mine when ur ran out of pages (^_^)

Oh...

U shud continue writing...... =)

From,
The one whose watching over you. =P

 
At 23/8/13 1:01 AM , Blogger sinaganaga said...

kali pertama kita jumpa - terus tak jumpa lagi. kontek aku di FB weh.

 
At 17/10/13 11:53 PM , Anonymous Anonymous said...

kunci hilang san,

2011 kara matteiru no ni..doko ni itta ka?

itsumade mo koko ni kite atarashii posto ga nai..

motto kaete kudasai yo..

-aqilah

 
At 24/8/15 11:41 PM , Blogger Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home